Over ons

Hoi, ik ben Monique en heet je van harte welkom op mijn website ‘by-bloemetje’. Een webshop met armbanden, oorbellen, kettingen en hand geschilderde houten poppetjes.

De naam van mijn bedrijf ‘by-bloemetje’ is een eerbetoon aan mijn overleden moeder. Zij was enorm creatief. Vroeger maakte ze voor ons en later ook voor de kleinkinderen kleding, tassen en andere accessoires volgens de laatste mode. Ze labelde alles met een deel van haar achternaam ‘bloemetje’.

In het dagelijks leven ben ik naast partner en moeder van twee volwassen jongens en een meisje ook al ruim 25 jaar kleuterleerkracht. In de klas zie ik veel meisjes en tegenwoordig ook steeds meer jongens met armbanden en kettingen. Vaak gebeurd het dat kinderen met hun armbandje zitten te spelen en deze halverwege de dag knapt en alle kralen door de klas rollen. Meestal waren dat armbandjes in allerlei kleuren plastic, niet meer te repareren. Dat inspireerde mij om armbandjes te gaan maken van stevige kwaliteit en passend bij de huidige mode. Daarnaast wil ik graag betaalbare sieraden maken en verkopen volgens de laatste mode.

Ook voor volwassenen maak ik  armbanden, oorbellen en kettingen. Altijd een uniek sieraad.  Regelmatig koop ik ook kant en klare oorbellen in bij de groothandel.

In de webshop kan je eenvoudig je bestelling plaatsen en kiezen voor verzenden (vast tarief) of afhalen in Bennekom. Dit kan je tijdens het bestelproces aangeven. Ik probeer altijd zo snel als mogelijk je bestelling klaar te maken en te verzenden.

Goede kwaliteit, trendy, betaalbaar én met liefde gemaakt, dit zijn voor mij de sleutelwoorden van by-bloemetje!

Ik hoop dat je met veel plezier kunt slagen in mijn webshop.

Liefs Monique