Over ons

Welkom op mijn website ‘by-bloemetje’. Een webshop met armbanden, kettingen en accessoires voor volwassenen en kinderen.

De naam van mijn bedrijf ‘by-bloemetje’ is een eerbetoon aan mijn overleden moeder. Zij was enorm creatief. Vroeger maakte ze voor ons en later ook voor de kleinkinderen kleding, tassen en andere accessoires volgens de laatste mode. Ze labelde alles met een deel van haar achternaam ‘bloemetje’.

In het dagelijks leven ben ik naast partner en moeder van twee jongens en een meisje ook al jaren kleuterleerkracht. In de klas zie ik veel meisjes en tegenwoordig ook steeds meer jongens met armbanden en kettingen. Vaak gebeurd het dat kinderen met hun armbandje zitten te spelen en deze halverwege de dag knapt en alle kralen door de klas rollen. Meestal waren dat armbandjes in allerlei kleuren plastic, niet meer te repareren. Dat inspireerde mij om armbandjes te gaan maken van stevige kwaliteit en passend bij de huidige mode. Daarnaast wil ik graag betaalbare sieraden maken en verkopen volgens de laatste mode.

Als kleuterleerkracht ben ik ook altijd op zoek naar leuke thema’s om mee te werken in de klas. Kinderen spelen daarin diverse rollenspellen en hebben  weinig materiaal nodig om zich een piraat, krokodil of tijger te voelen. De maskers die ik van stevig, dik vilt maakte waren daarbij een simpele en welkome aanvulling. Deze vind je ook in de webshop.

Ook voor dames en heren maak ik inmiddels armbanden en kettingen. Mijn man en kinderen vraag ik regelmatig om hun advies. Ook mijn zusje die de webshop Daisies & Dudes kinderkleding heeft is een grote inspiratiebron.

Goede kwaliteit, trendy, betaalbaar én met liefde gemaakt, dit zijn voor mij de sleutelwoorden van by-bloemetje!

Ik hoop dat je met veel plezier kunt slagen in mijn webshop.

Liefs Monique